HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu fotoğrafa dikkat, aranıyor!

Mersin’de bir bankanın şubesinden para nakli sırasında güvenlik görevlisini darp edip, içerisinde yaklaşık 700 bin lira bulunan poşeti alarak kaçan soyguncunun yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor

Bu fotoğrafa dikkat, aranıyor!

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 17.30 sıralarında Prireis Mahallesi İnönü Bulvarı üzerindeki özel bir bankanın şubesinde para nakli yapıldığı sırada bir kişi, özel güvenlik görevlisini darp edip elindeki silahı ve içerisinde yaklaşık 700 bin lira bulunan siyah poşeti alıp kayıplara karıştı. İhbar üzerine polis ekipleri çevrede geniş çaplı operasyon başlattı ancak yaya olarak kaçan soyguncu ara sokaklarda izini kaybettirdi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ve banka çalışanlarının ifadesine başvuran polis, soygunu gerçekleştiren kişinin banka şubesinin hemen yakınında bulunan büfenin sahibi İsmail B. olduğunu tespit etti. Zanlı ile ilgili bilgileri toparlayan polis, gidebileceği yerlerde araştırma yaparken, yurt dışına kaçma ihtimaline karşı da önlem aldı.

Bu arada, soygun sonrası banka kayıtlarında yapılan incelemeye göre çalınan para torbasının içerisinde 41 bin 700 dolar, 128 bin 300 euro ve 188 bin TL olduğu öğrenildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler