HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu insanlar çöpte ne arıyor?

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Topçuasım Mahallesi’nde yaşayan Özlem Budakçıgil, dalgınlıkla içerisinde 17 bin TL bulunan poşeti çöpe attı.

Özlem Budakçıgil, olayı fark ettikten sonra hemen Yunusemre Belediyesi Temizlik İşlerine haber verdi. Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, bunun üzerine hemen durum tespiti yaparak bölgedeki çöpleri toplayan ekibi arayarak çöpü boşaltmadan direkt Muradiye Şantiyesi’ne gelmesini söyledi.

Muradiye Şantiyesi’ne getirtilen 13 metreküplük çöp kamyonu, kaybolan paranın sahibi Özlem Budakçıgil gelene kadar boşaltılmadı. Budakçıgil, ailesinin gelmesiyle boşaltılan çöp aracından dökülen çöpler, Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri personeli tarafından didik didik arandı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar neticesinde bulunamayan para dolu poşet, Özlem Budakçıgil’in mahallesindeki başka bir çöpte bulundu. Özlem Budakçıgil eşi Bülent Budakçıgil ile beraber temizlik İşleri personelinin yoğun çalışmasından dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, paranın bulunmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İlgili Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, saha amirimiz aracı çekip para sahibini çağırıyor. Ekiplerimiz tarafından çöpün içerisinde para aranıyor. Yoğun bir çalışma neticesinde bulunamıyor. Daha sonra poşetin bir başka çöp konteynırına atıldığı anlaşılıyor ve para bulunuyor. Personelimizi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Paranın bulunması da hepimizi mutlu etti” dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler