HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu nasıl vicdan!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan başı boş at, yığılıp kaldığı yol kenarında saatlerce can çekişti.

Olay, Kapaklı-Saray yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kapaklı Saray istikametinde seyir halinde olan 59 UF 060 plakalı araç, yolda başı boş dolaşan ata çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan ve tarlaya giren araç yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra çamura saplandı. Araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Araç sürücüsü çamura saplanan aracının kurtarılması için bir çekici firmasını aradı ve olay yerinden uzaklaştı. Gece aracın bulunduğu yere gelen çekici, havanın karanlık ve sisli olması nedeniyle olay yerinden ayrılarak çamura saplanan hasarlı aracı sabah almaya karar verdiğini söyledi. Polis ve zabıta ekipleri ise ancak sabah saat 08.00 sıralarında durumdan haberdar oldu. Aracın çarpması sonucu yaralanan at, yaklaşık 10 saat can çekiştikten sonra dayanamayarak öldü.

Sürücüsü tarafından tarlada çamura saplanmış halde terk edilen araç, kurtarıcı ile tarladan çekilirken, güvenlik güçleri başı boş ata çarpıp kaçan araç sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler