HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Buca'da ikinci patlama: 1 ölü 3 yaralı <font color="red">FLAŞ FLAŞ!!!</font>

İzmir'in Buca ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından bir patlama daha oldu.

İzmir'deki dehşet saatlerinin fotoğrafları

İkinci patlamada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Patlama bir halı mağazası önünde meydana geldi.

İzmir'deki dehşet saatlerinin fotoğrafları

Henüz kim tarafından bırakıldığı belirlenemeyen parça tesirli bombanın patlaması sonucu 1 kişi olay yerinde öldü, 3 kişi de yaralandı. Patlamada halı mağazası büyük çapta hasar görürken, karşıdaki binaların camları kırıldı.

Olayda yaralanan Cemal Özdemir (50), Arif Abay (34), Mehmet Okyay (76) isimli vatandaşlar Buca Seyfi Demirsoy ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İzmir'deki dehşet saatlerinin fotoğrafları

Olayın ardından polisler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, bölgede üçüncü bir patlama olması ihtimalini düşünerek vatandaşları uzaklaştırdı.

İzmir'deki dehşet saatlerinin fotoğrafları

İLK PATLAMA NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Olay bugün saat 07.50 sıralarında Şirinyer'de bir alışveriş mağazası yanındaki çay bahçesinin kenarında meydana geldi.

İzmir'deki dehşet saatlerinin fotoğrafları

Belediyenin temizlik işini yapan MNA Yamanlar isimli şirkette görevli temizlik işçisi 42 yaşındaki Mustafa Özşefik, her sabah yaptığı gibi, çevredeki çöpleri süpürüp, içine koymak için çay bahçesindeki plastik çöp bidonunu yanına aldı.

Yoldaki çöpleri süpürmek için çay bahçesindeki merdivenlerden caddeye çıkarken, yerde bir poşet gördü.

İzmir'deki dehşet saatlerinin fotoğrafları

Poşeti, teneke kutuya sap takılarak yapılan çöp küreğinin içine süpüren Özşefik, kapağını açtığı çöp bidonuna boşaltacağı sırada patlama oldu. İşe gidiş saati olduğundan, caddede özellikle araç trafiğinde yoğunluk yaşandığı sırada meydana gelen patlamada, temizlik işçisi Mustafa Özşefik'in sol bacağı ve sağ kolu koptu. Yoldan geçenlerden 41 yaşındaki Metin Bayaz da yaralandı. Yakındaki büfenin de camları kırıldı. Yaralılar ambulanslarla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Özşefik, ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedildi. Özşefik'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Bayaz'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler