HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Burada olması gerekiyordu...'

Rize’de polis tarafından durdurularak emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarılan sürücüler taktığı kemerleri yüz metre gitmeden çözünce ikinci bir ekibe yakalanarak para cezasına çarptırıldılar.

'Burada olması gerekiyordu...'
Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir içerisinde düzenlenen emniyet kemeri uygulaması ilginç görüntülere sahne oldu. Menderes Bulvarı üzerinde otomobilleri durduran Trafik Polisleri sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Uygulama sırasında durdurulan araçlar arasında Çaykur Rizesporlu futbolcu David Depetris de vardı. Aracı durdurulan Depetris’in de kemerini takmadığı görüldü.
Polisin uyarısı ile kemerlerini takan sürücüler 100 metre ileride bekleyen farklı bir Trafik ekibi tarafından tekrar durduruldu. Durdurulan sürücülerin büyük bir kısmının 100 metre geride uyarılıp kemerlerini takmalarına rağmen kemerlerini çözdükleri görüldü. Trafik ekipleri kemerlerine çözen sürücülere 77 TL para cezası uyguladı. 100 metre önce uyarılmalarına rağmen kemerlerini çözdükleri için cezaya çarptırılan bazı sürücüler buna rağmen cezaya itiraz ettiler.
**SÜRÜCÜ KEMERİ BULAMADI**
Trafik Polisleri tarafından durdurulan bir toplu taşıma midibüs sürücüsünden emniyet kemerini takması istendi. Sürücü uzun süre emniyet kemerini aradı. Koltuğun kılıflarını söken sürücü bir türlü emniyet kemerini bulamadı. Araçta arama yapan polis memuru da kemeri bulamayınca para cezasına çarptırıldı. (İHA)

En Çok Aranan Haberler