HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa metrosunda büyük panik: Duman her yeri kapladı

Bursa metrosunda yaşananlar gerilim filmlerini aratmadı. Akşam saatlerinde vagonlardan yükselen dumanlar büyük paniğe neden olurken, metrodaki tüm yolcular tahliye edildi ve yapılan araştırmalarda dumanın aşırı ısınan balatalardan kaynaklandığı öğrenildi. Tren yolcu almadan bir sonraki istasyona devam etti. Dumanlar uzun süre dağılmazken, yolcular dumandan etkilenmeden gelen diğer tren ile yollarına devam etti.

Olay, Bursa'nın en önemli toplu ulaşım aracı olan Bursa Ray'ın Merinos istasyonunda yaşandı. İstasyona yanaşan trenden yayılan yoğun duman nedeniyle metrodaki vatandaşlar panik oldu. Vagonların kapıları açıldıktan sonra görevliler vatandaşların treni boşaltmalarını istedi.

Görevliler tüm yolcuları tahliye ederken, dumanın neden kaynaklandığı da araştırmaya başladı. Olası bir yangın ihtimali üzerine yangın söndürme tüpleriyle vagonlar tek tek kontrol edildi. Dumanın ısınan balatalardan kaynaklandığının anlaşılmasının üzerine tren, yolcu almadan bir sonraki istasyona devam etti. Uzun süre metro istasyonunu kaplayan duman dağılmazken, yolcular dumandan etkilenmeden gelen diğer tren ile yollarına devam ettiler. Paniğe neden olan olay bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler