HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da 7 araç birbirine girdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yoğun sis sebebiyle meydana gelen trafik kazasında 7 araç birbirine girdi.

Zincirleme kazada araç içerisinde sıkışan Nilüfer Turizm'in sahibi Hüseyin Kayapalı, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, kazaları da beraberinde getirdi. Edinilen bilgiye göre bir kamyonet, Ankara istikametine seyir halinde olan otomobile arkadan çarptı. Önündeki kazayı fark edemeyen kamyon sürücüsü de kamyonete çarparak durabildi. 34 HT 9410 plakalı otomobil ise, kazayı son anda fark ederek duran 16 FM 837 plakalı İnegöl Belediyesi Halk Ekmek kamyonuna çarptı. 34 JFY 42 plakalı kamyon da kazaları fark ettikten sonra duran Alparslan Çınar yönetimindeki 16 LA 986 plakalı otomobile şiddetli bir şekilde arkadan çarptı.

7 aracın karıştığı kazada Alparslan Çınar isimli sürücü kendi imkanı ile araçtan çıkarken, yanında bulunan Nilüfer Turizm'in sahibi Hüseyin Kayapalı ise koltuk ile ön konsol arasında sıkıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, başka kazaların olmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan Kayapalı'yı kurtarmak için seferber oldu. Aracın kapısı ve bazı demir aksamları kesilerek kurtarılan Kayapalı'ya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Kayapalı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Bursa'dan Ankara istikametine gidiş yönünde uzun araç kuyruğu oluştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler