HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da çırak pompalı tüfekle dehşet saçtı: 2 yaralı

Bursa'da 2 gün önce işini yavaş yaptığı gerekçesiyle ustasıyla tartışan bir genç dehşet saçtı.

Sabah saatlerinde pompalı tüfekle iş yerine gelen çırak, ustası ve aracını bakımdan almaya gelen müşteriyi pompalı tüfekle yaraladı.

Olay merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 2 ay önce oto tamiri firmasının yanında çırak olarak işe başlayan 19 yaşındaki S.A. ile 1 ay önce işe giren usta H.T. (35) 2 gün önce H.T.'nin 'İşini yavaş yapıyorsun. Biraz daha önem vermelisin' demesi üzerine kavga çıktı. Çalışanların araya girmesi üzerine büyümeden önlenen kavganın ardından S.A., akşam saatlerinde haftalığını alarak evine gitti. 1 günlük iznin ardından pazartesi günü iş yerine gelen S.A., elindeki pompalı tüfekle ustası H.T.'yi sağ bacağından yaraladı. Olayı ayırmak isteyen F.N.'yi de (29) sol bacağından yaraladı. Daha sonra iki elde havaya ateş eden şüpheli şahıs otomobiline binerek, olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, H.T.'yi Çekirge Devlet Hastanesi, F.N.'yi ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürdü. Yaralanan her iki şahsın da durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MOBESE KAMERALARI SAYESİNDE YAKALANDI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahsın kaçtığı otomobilin plakasını Acemler'den geçerken MOBESE kameralarından tespit etti. Şüphelinin geçebileceği yolları kontrol altına alan ekipler, S.A.'yı suç aletiyle birlikte Merinos'ta yakaladı. S.A., doktor raporunun ardından gözaltına alındı. Yaralılardan F.N.'nin oksijen ve karışım tüpü satan bir firmada çalıştığı ve bakımda olan araçlarını almak için tamirhaneye geldiği öğrenildi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler