HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da dehşet: 2 ölü, 3 yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bir kafeteryanın bahçesinde aynı masada oturan 10 kişilik grup arasında çıkan kavga bir anda silahlı çatışmaya dönüştü.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bir kafeteryanın bahçesinde aynı masada oturan 10 kişilik grupta, Yalova'nın Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş ile Fuat İshak arasında başlayan tartışma sonrası kavga çıktı.

Yumruklarla başlayan kavgada tüfek ve tabancalar da kullanıldı. Olayda Karataş ve İshak yaşamını yitirdi, biri kadın 3 kişi yaralandı.

Orhangazi TOKİ Konutları'ndaki kafeteryada dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre çocukluk arkadaşı olan 40 yaşındaki Serkan Karataş ile 39 yaşındaki Fuat İshak'ın tartışmaya başlaması ile aynı masadaki 10 kişilik grup arasında önce yumruklu sonra tüfet ve silahlı kavga çıktı. Oda Başkanı Serkan Karataş ile Fuat İshak olay yerinde yaşamını yitirirken, 30 yaşındaki İlhan Karataş, 46 yaşındaki Suat İshak ve 37 yaşındaki Nermin İshak çeşitli yerlerinden yaralandı.

Savaş alanına dönen kafeteryaya gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri ise ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Olay yerinde yapılan incelemede 2 adet tabanca ve 1 adet pompalı tüfekle ile bu silahlara ait çok sayıda kovan bulundu. Orhangazi İlçe Devlet Hastanesi önünde toplanan ölenlerin ve yaralananların yakınlarının olay çıkarmaması için polis, güvenlik önlemini artırırken, Bursa'dan da destek için Çevik Kuvvet ekibi çağrıldı. Yaralılardan Suat İshak'ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada, Çiftlikköy Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş'ın eşinden boşandıktan sonra, bir süre önce yanında sekreter olarak çalışan ve olayda yaralanan Nermin İshak ile Orhangazi İlçesi'nde kiraladığı evde birlikte yaşadığı, olay günü sevgilisi ile tartışan Nermin İshak'ın kardeşlerinden yardım istediği ve tarafların bu nedenle kafeteryada buluştuğu öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlanırken, polis 4 kişi gözaltına aldı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler