HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da dehşet anları kameraya böyle yansıdı

Bursa'da lüks bir otomobilin, kaldırımda yürüyen bir gence çarparak telefon dükkanına girme anı kameralara işte böyle yansıdı.

Ölümden dönen gencin dehşet anları ve iş yerindekilerin yaşadığı panik, kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Atatür Bulvarı üzerinde meydana geldi. 21 yaşındaki M.F.T. idaresindeki 34 AS 6248 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan lüks otomobil, ilk olarak kaldırımda yürüyen 28 yaşındaki Mehmet Bekiroğlu'na çarptı. Ardından araç, hızını alamayarak çarptığı gençle birlikte bir cep telefonu dükkanına girdi. O dehşet anları, güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı. Şükrü Dorak'a ait iş yerinde çalışan bir bayan ile bir müşterinin dükkanın arka kısmındaki bölümde işlem yapıyor olması faciayı engelledi.

Görüntülerde, lüks otomobilin çarptığı gençle birlikte iş yerinin camlarını tuzla buz ederek içeri girmesi, içeride bulan müştekinin korkudan zıplaması ve çalışan bayanın yaşadığı dehşet dakikaları yer aldı. Kazanın ardından büyük bir panik yaşayan sürücü, hemen aracından inerek çarptığı yayanın imdadına koştu. Çarpmanın etkisiyle hareketsiz yerde kalan gencin aniden yattığı cam parçalarının arasından fırlayarak sürücüyle birlikte dışarı çıkma anı, kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bu arada lüks otomobilin içinde bulunan sürücünün arkadaşları B.M.D.(21) ve A.E.S.(20) ise de şoka girdi. Otomobilin camından çıkmak zorunda kalan iki kişiyi, vatandaşlar sakinleştirme çalıştı. Kazada yaralanan Mehmet Bekiroğlu, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın yaşandığı dükkanın yanındaki pidecide çalışan Veysel Kaya, karşı taraftan bir otomobil hızla geldiğini ifade ederek "Bu yolda normalde o hızla gelen araba olmaması lazım. Çok hızlı geliyordu. Bulvar üzerinde önüne bir araba çıktı ve frene bastı. Dukana girdi tam o esnada bir adam geçiyordu. Otomobil çarptığı yaya ile birlikte iş yerine girdi. Araç duvara çarpıp durdu. Allah korusun hemen yandaki bizim iş yerimize girse en az 5-6 kişi ölürdü. Çünkü bizim tezgah işyerinin önünde. Telefoncunun kasası ise iş yerinin arka kısmında olduğu için onlara çarpmadı. Sadece yüzlerine cam parçaları isabet etti. Ben o esnada dışarı bakıyordum. Kazayı baştan sona gördüm” diye konuştu.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler