HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da "film senaryosu" gibi soygun

Bursa'da, bir kooperatife ait parayı çekmek için bankaya giren kişilerin aracının lastiğini patlatan 2 şüpheli, onlar durup inince ön koltuktaki 95 bin lirayı çalarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Mudanya Çayönü Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Halil Kaya ve 2'nci Başkanı Abdullah Öz, Yörükyenicesi, Çayönü ve Emirleryenicesi mahallelerindeki yaklaşık 100 üyeye ait süt parasını çekmek için 16 HA 994 plakalı hafif ticari araçla Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki bir banka şubesine geldi.

Kaya ve Öz'ü takip eden 2 kişi, onlar şubeye girince aracın arka lastiklerinden birini patlattı ve 16 BJ 665 plakalı otomobilin içinde beklemeye başladı. Parayı çekerek araca binen Kaya ve Öz, bir süre ilerledikten sonra lastiğin patlak olduğunu fark ederek durdu. Onlar patlayan lastiği değiştirmek için aracın arka bölümüne geçince bankadan itibaren takipte olan zanlılardan biri, ön koltuktaki 95 bin lira bulunan çantayı çaldı. Şüpheliler daha sonra otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Çantanın çalındığını gören ancak şüpheliler hızlı davrandığı için müdahale edemeyen Kaya ve Öz ile bazı vatandaşlar, polisi arayıp otomobilin plakasını bildirdi.

Kiralık olduğu belirlenen otomobili Doğanbey Mahallesi'nde terk edilmiş bulan polis ekipleri, biri yabancı uyruklu 2 zanlının yakalanması için çalışma başlattı. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler