HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da karpuz yüklü kamyon 2 araca çarptı: 7 yaralı

Bursa'da, karpuz yüklü kamyonun kontrolünü kaybederek 2 araca çarpmasıyla 7 kişi yaralandı.

Kamyon şoförünün "Yeğenim de kamyondaydı" demesi üzerine, ekipler enkaza dönen kamyon ve yere saçılan karpuzların arasında yaklaşık 2 saat boyunca kayıp yeğeni aradı ancak yeğen bulunamadı. Polisin yaptığı araştırmada bahsedilen yeğenin evinde olduğu ortaya çıktı.

Kaza, Kestel İlçesi Barakfakih Mahallesi mevkiinde sabaha karşı meydana geldi. Suphi Yılmaz yönetimindeki 33 DN 137 plakalı karpuz yüklü kamyon, Ankara yolundan Bursa istikametine ilerlerken Murat Yazıcı yönetimindeki 16 PD 819 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyon karşı şeride geçerek İsmail Akça’nın kullandığı 60 TN 398 plakalı otomobile çarpıp tarlaya uçtu. Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Murat Yazıcı ve yanındaki Münevver Yazıcı, otomobilin sürücüsü İsmail Akça ile aracın içerisinde bulunan Ecem Orakçı, Emirhan Akça, Sıdıka Akça hafif şekilde yaralanırken, kamyonun şoförü Suphi Yılmaz ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine, UMKE, 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Muradiye Devlet Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HURDAYA DÖNEN KAMYONDA VE KARPUZLARIN İÇİNDE 'ÇOCUK' ARADILAR

Karpuz yüklü kamyonun şoförü Suphi Yılmaz’ın, ambulansta sağlık görevlilerine "Yeğenim de kamyondaydı" demesi üzerine, ekipler olay yerinde arama ve kurtarmaçalışması başlattı. Hurdaya dönen kamyonda yapılan aramada 'yeğen' bulunamayınca kaza yerine vinç çağrıldı.

Vinç yardımıyla kaldırılan kamyonun altında yapılan aramada da 'yeğene' ulaşılamayınca ekipler onu, yol kenarında ve tarladaki kanala dökülen karpuzların içerisinde aramaya başladı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalarına rağmen kamyon şoförü Yılmaz’ın bahsettiği çocuğa ulaşamadı.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada Suphi Yılmaz'ın bahsettiği yeğeninin evinde olduğu bildirildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler