HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa’da kontrolden çıkarak yol ortasındaki direğe çarpan otomobilde bulunanlardan 1'i öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Kestel İlçesi Ankara yolu 11’nci kilometrede meydana geldi. 16 AAS 60 plakalı lüks otomobille iddiaya göre hız yapan 30 yaşındaki Sinan Vural önünde giden bir otomobile kavşağa girmek istedi.

Vural, 34 LH 5403 plakalı araca yandan çarparak direksiyon kontrolünü yitiren Sinan Vural, aracı durduramayınca orta refüje çarparak parçalandı yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil yol ortasında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Araçta bulunan 2 çocuk babası, 40 yaşındaki Davut Özen camdan fırlayarak ağır yaralı olarak götürüldüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan sürücü Sinan Vural ile aynı araçta bulunan 32 yaşındaki Aytek Aykut ve 30 yaşındaki Halit Durukan ihbar üzerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çekirge Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlandı.

Yaralılardan Halit Durukan’ın 20 Eylül günü arkadaşı Aykut Aytek ile birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadaki hesabında "Biz ne ağabeyler gördük gül gül öldük" başlığı altında paylaştığı dikkat çekti.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler