HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da pompalı dehşeti: 3 polis yaralı

Bursa'da kendisinin Mehdi olduğunu öne süren bir kişi, pompalı tüfekle 3 polis memurunu yaraladı.

Bursa'da bir kişinin, evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş etmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, adının İrfan Gökdemir olduğu öğrenilen kişi, Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mucur Sokağı'nda 3 katlı bir binanın zemin katındaki evinin penceresinden çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Polisin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren bu kişi, isteği üzerine binanın önüne gelen gazetecilere, "İki çocuğum var, benden sonra da onlar görev yapacak. Beni İran'dan bekliyorlar. İran'a 'f' ekliyorsun, İrfan oluyor. Gerçek Mehdi benim. Bugün 21 Aralık, gecelerin bitip, gündüzlerin uzadığı zaman" diye konuştu.

Bu kişi tarafından gazetecilerin evin önünden uzaklaşmasının ardından açılan ateş sonucu 3 polis memuru yaralandı ve bir polis aracı zarar gördü. Saçmaların isabet ettiği memurlardan ikisi, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi. Bacağından hafif yaralanan diğer polis ise çevredeki bir hastaneye götürüldü.

OTOMOBİLİ YAKMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

İrfan Gökdemir, babasına ait otomobili yakmak isterken özel harekat polisleri tarafından 4 saat sonra etkisiz hale getirildi.

Evde yapılan aramada 2’si tek kırma 3 tüfek ele geçirildi. Eylemin ilk başladığı anlarda evin üst katında bulunan İrfan Gökdemir’in annesi Hanife Mutlu da evden çıkarıldı. Müdahale sırasında, Gökdemir’in komşularından Elmas Mutlu adlı kadın sinir krizi geçirdi. Mutlu, ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cinayet bürosu ekiplerince Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen İrfan Gökdemir’in iki yıl önce Muradiye Devlet Hastanesi’nin temizlik işlerini yapan taşeron firmada çalıştığı ve işten çıkarıldığı öğrenildi.

İş Mahkemesi’nde dava açan ve 8 bin lira tazminat kazanan ancak bu parayı alamadığı için bunalıma giren Gökdemir’in eşi ve çocuklarının Erzurum’da olduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler