HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa'da, aralarında husumet bulunan iki grubun kavgasında, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ramiz Yılmaz A. ile arkadaşları Ömer K. (37), Gökhan O. (41), Nihat Y., Ertan K. (24) ve İsmail Ö. (25), bir iş için Coşkun Tosun (27) ve arkadaşı Bilal Ç. ile Küçük Balıklı Mahallesi'nde buluştuğu, tarafların Bilal Ç'nin otomobiliyle Maksem Mahallesi'ne gittiği, Ramiz Yılmaz A. ve arkadaşlarının, tekstilci Bilal Ç. ile Coşkun Tosun'un başına silah dayayarak, otomobilden indirdiği ve Uludağ eteklerinde terk edilmiş bir kulübeye götürdüğü öne sürüldü. Burada, Coşkun Tosun'un ayaklarını iple bağladığı iddia edilen zanlıların, Bilal Ç.'yi de odunla darp ettiği, yaşanan arbedede Coşkun Tosun'un, silahla başından vurulduğu, zanlılardan birinin tabancasını alan Bilal Ç.'nin, rasgele ateş etmeye başladığı, kaçan zanlılardan havalandırma tesisatçısı Ömer K. ve Gökhan O.'nun yaralandığı bildirildi. Uludağ'ın eteklerinden yürüyerek inen ve Temenyeri Parkı yanında karların üzerine yığılıp kalan Ömer K.'nın ambulansın gelmesini beklerken polise de ifade verdiği, koluna ve bacağına 4 kurşun isabet eden Ömer K.'nın ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Gökhan O. ise Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Olayı polise ve jandarmaya ayrıntıları ile anlatan maktul Coşkun Tosun'un arkadaşı Bilal Ç., "Yeğenlerimi dövdüğü için Ramiz Yılmaz'ın kardeşini darp etmiştim. Bu olay kapandı.

Ancak bizimle Küçükbalıklı'da buluştular. Konuşmak için buraya geldik. Maksem yakınlarında silah çekerek bizi Uludağ'ın eteklerine getirdiler. Telefonlarımızı da aldılar. 3-4 kişi benim üzerime 2-3 kişi de Coşkun'un üzerine çullandı. Coşkun'un ayaklarını bağladılar. Coşkun, hamle yapınca onu başından vurup öldürdüler. Ateş eden şahsın elinden tabancayı alarak ben de rasgele ateş açmaya başladım. Bu esnada kaç kişinin yaralandığını bilmiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri, zanlılardan Ramiz Yılmaz A., Nihat Y., Ertan K. ve İsmail Ö. ile Bilal Ç.'yi gözaltına aldı. Coşkun Yılmaz'ın cesedi ise, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler