HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı!

Bursa'nın İznik ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önceden kavgalı oldukları ileri sürülen Bilecik Osmaneli nüfusuna kayıtlı Ayhan Y. (47), Mustafa Ö. (42) ve Özgür Ö. (31) önceki akşam İznik'teki bir yakınlarının düğününde karşılaştı.

Birbirlerine "Sen ne arıyosun burada" diyerek, sözlü tartışma başlatan taraflar, başkalarının araya girmesiyle yatıştırıldı. Düğünün ardından Ayhan Y., Yenişerefiye köyü yolunda arabasını park ederek alkol almaya başladı. Bu arada aynı köy yolunu kullanarak Osmaneli'ye gitmekte olan Muztafa Ö. ve Özgür Ö. yol kenarında kavgalı oldukları Ayhan Y.'yi fark ettiler. Araçlarından inerek tartışmaya başlayan şahısların kavgasında Ayhan Y. yanında bulundurduğu silahını çekerek ateşlemeye başladı. Olayda Mustafa Öztürk göğsünden vurulurken, kardeşi Özgür Ö. bacağından yaralandı.

Özgür Ö. yaralı halde kendisi ve ağabeyini İznik Devlet Hastanesi'ne götürmeyi başarırken, ağabey Mustafa Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan Ayhan Y. ise İznik Jandarma Komutanlığı timlerince kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Ayhan Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler