HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da sokak ortasında 17 kurşun

Bursa’da Fırat Bahçıvan (22) bu sabah sokakta iki kişi tarafından 17 kurşunla öldürüldü.

Evli ve 2 çocuk babası Fırat Bahçıvan, bu sabah işe gitmek için evinden ayrıldıktan hemen sonra 18 yaşındaki Sedat Y. ile ile amcasının oğlu 15 yaşındaki D.Y.’nin tabancalı saldırısına uğradı. Kurşun yağmuruna tutulan Fırat Bahçıvan vücuduna isabet eden 17 kurşunla düştüğü yerde yaşamını yitirirdi.

Saldırı yerinden kaçan Sedat Y. ile D.Y. Merkez Osmangazi İlçesi’ne bağlı Ovaakça Jandarma Karakolu’na giderek teslim oldu. Zanlılar sözlü olarak verdikleri ifadelerinde, iki yıl önce Kars’ta amcalarının öldürülmesinden Fırat Bahçıvan’ı sorumlu tuttukları için, kendisini vurduklarını söylediği öğrenildi.

Jandarma, daha sonra suçun polis bölgesinde işlenmesi nedeniyle zanlıları sorgulanmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Çocuk Şubesi’ne teslim ederken, olay yerinde yaşamını yitiren Fırat Bahçıvan’ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

KORKUNÇ GERÇEK SORGUDA ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alınan iki zanlı, Karst'tan 4 kişi gelip diğer iki akrabalarının da bir diğer şahsı öldürmek için ayrıldıklarını söylemesi üzerine polis alarm durumuna geçti. Kuzenlerin belirttiği adrese giden polis ekipleri cinayet için pusuda bekleyen akrabaları B.Y ve K.Y'yi de suç aleti silahları ile birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler