HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki soba faciasından büyük bir dram çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen 19 yaşındaki Besra öldü, 2 kardeşi tedavi altına alındı. Facianın ardından ise büyük bir dram çıktı...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen üç kız kardeşten en büyükleri hayatını kaybederken, ikisi ise hastanede tedavi altına alındı. Genç kızların annelerinin intihar ettiği, babalarınınsa cezaevinde canına kıydığı öğrenildi.

Huzur Mahallesi 12. Sokak'ta oturan 20 yaşındaki Besra, kardeşleri 18 yaşındaki Melike ve 16 yaşındaki Semra Yurdakul, geceden sobaya kömür atarak yattı. Rüzgarın etkisiyle soba tüterken, odaya dolan karbonmonoksit gazı genç kız kardeşleri zehirledi. Öğle saatlerinde kız kardeşlerden haber alamayan komşuları, dairenin kapısını açtıklarında, kardeşlerin baygın vaziyette yattıklarını gördü. Kız kardeşlerden Besra ile Melike Yurkadul komşuları tarafından özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi'ne, Semra Yurdakul ise 112 ambulansı ile özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kız kardeşlerden en büyüğü olan Besra Yurdakul kurtarılamazken, Melike Yurdakul'un ise hayati tehlikesi devam ediyor. Kız kardeşlerin en küçüğü Semra Yurdakul'un sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Genç kızların olayı öğrenir öğrenmez eve gelen ağabeyleri göz yaşlarına boğuldu.

FACİANIN ARDINDAKİ DRAM

Biri genç yaşta hayatını kaybeden, ikisi ise hastanede hayata tutunmaya çalışan kız kardeşlerin annelerinin intihar ettiği, babalarının da bunun üzerine cezaevinde canına kıydığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Besra Yurdakul'un cenazesi kesin ölüm sebebinintespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler