HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükçekmece'de hırsızlık operasyonu

Büyükçekmece'de 10 ayrı ev ve işyerine girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Büyükçekmece'de hırsızlık operasyonu

Şüphelilerden ikisinin, 2013 yılında Galatasaray kalecisi Muslera'nın evinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alındıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin hırsızlık için girdiği yerler arasında bir aile hekimliği de var.

Büyükçekmece'de 13 Mart 2015 tarihinde Alkent 2000 sitesinde bir işadamının evine girilerek 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası ile içinde nakit para bulunan kasa çalınmıştı. Yapılan teknik takip ve güvenlik kameraları incelemesinin ardından, hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlılardan 2'sinin kimliği belirlenmiş, olaydan birkaç gün sonra adresleri tespit edilen Murat Y. (26) ve Deniz B. (38) adlı zanlılardan biri Diyarbakır'da, diğeri de Aksaray'da hırsızlık mallarını satarken yakalanmıştı.

Bu kişilerin sorguları sonucu, hırsızlık olayına karışan çetenin 3 üyesi de önceki gün düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler Ramazan G. (26), Muhammet Ç. (24) ve Şerafettin Y. (25) Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorguya alındı.

Polis soruşturmasında, şüphelilerin işadamının villasının da aralarında bulunduğu 8 ev ile bir aile hekimliği binasını soydukları öğrenildi. Şüphelilerden Ramazan G. ile Şerafettin Y.'nin, 2013 yılında Galatasaray kalecisi Muslera'nın evinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler