HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Buzlu yolda kayan yolcu otobüsü elektrik direğine çarptı: 2’si ağır 7 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde şehirler arası yolcu otobüsünün, buzlu yolda kayıp elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır toplam 7 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Çelik yönetimindeki 59 KT 855 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışları nedeniyle buzla kaplanan yolda kaymaya başladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs, sert bir şekilde elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle 7 yolcu yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale kısa sürede kaza mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 21 yaşındaki Hasret Taştel Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne, diğer ağır yaralı 25 yaşındaki Bilge Karslı da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralılar Burak Seremet (41), Mustafa Toprak (36), Burak Yıldırım (26), Dilek Önsel (26) ve Melek Önsel (26) de ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otobüs şoförü Yusuf Çelik'e alkol muayenesi yapan trafik ekipleri bir yandan da trafik akışının sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için güvenlik önlemleri aldı. Yaralıların hastanelere sevkinin ardından kaza yapan otobüs yoldan kaldırıldı. Ekipler, Çerkezköy Belediyesi ile irtibata geçerek buzlanma olan yolda tuzlama çalışması yapılması gerektiğini belirtti.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler