HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canavar eski elti tutuklandı

Kayseri’nin Tomarza İlçesi'nde eski kayınbiraderinin 2 çocuğunu dövdükten sonra çuvallara koyup kuyuya atarak, Mehmet Ali Turan ve Eylül Turan'ın ölümüne yol açtığı iddiasıyla Rukiye Tülay tutuklandı.

Canavar eski elti tutuklandı

Olay, önceki gün Tomarza İlçesi Pusatlı Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde meydana geldi. Şiraz Mahallesi'nde oturan Elif Turan ile çocukları Mehmet Ali Turan ve Eylül Turan, Pusatlı Mahallesi'ndeki dedeleri Hayri Nar’ın evine gitti. Bir süre sonra iki kardeş buradan markete gitmek için ayrıldı. Turan kardeşler ardından Rukiye Tülay’ın evinin önüne geldi.

Tülay, eski kayınbiraderinin çocuklarını eve çağırdıktan sonra önce bahçede, sonra evde dövdükten sonra çuvallara koyup boş su kuyusuna attı. Çocuklarından uzun süre haber alamayan anne Elif ve baba Şamil Turan durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve mahalle sakinlerinin yaptığı arama sonucu ağır yaralı Eylül Turan'ın "Anne" diye inlemesi duyuldu. Küçük kız, kuyuda atıldığı çuvalın içinde bulundu. Kuyudan çıkarılan çocuklardan Mehmet Ali Turan'ın öldüğü belirlendi. Eylül Turan ise, yaralı olarak kurtarılarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı. Küçük Eylül'ün sağlık durumunun iyiye gittiği belirlendi.

Jandarma ekipleri olayın zanlısı Rukiye Tülay’ı gözaltına aldı. İntikam hırsı ile olayı işlediğini itiraf eden Rukiye Tülay, Tomarza'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kayseri Cezaevine konuldu. Katil zanlısı kadın ifadesinde ''Benim kocamdan 3 yıl önce ayrılmama kayınbiraderim Şamil ile karısı Elif Turan neden oldu. Çocuklarına kötülük yapıp, onlarında canının yanmasını istedim'' dediği bildirildi

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler