HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı yayında kan donduran sözler! Balçiçek İlter çileden çıktı

Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında nişanlı İlknur’u zorla kaçıran Mahmut Ö.’nün yakınlarının söyledikleri herkesin kanını dondurdu!

28 yaşındaki İlknur Atar 19 Eylül’de Mahmut Ö. tarafından evlerinin önünde zorla arabaya bindirilerek kaçırıldı.

30 Ağustos’ta Burak Y. ile nişanlanan İlknur yakın zamanda evlenmeyi planlıyordu. Genç kızın hayallerini ise 41 yaşındaki Mahmut Ö. yıktı. İlknur’u daha önce ailesinden isteyen fakat olumsuz cevap alan Mahmut Ö. 2 yıl sonra genç kızı kaçırdı.

Samsun’un Terme İlçesi’nde ikamet eden İlknur, yengesi ile birlikte yeğenini hastaneye götürdü. Hastane dönüşü evlerinin önünde zorla kaçırılan nişanlı İlknur’dan ailesi yaklaşık 2 aydır haber alamıyor. Aile olayın yaşandığı gün hemen polise haber verirken, Mahmut Ö.’ye yardım eden akrabaları içeri alındı.

BALÇİÇEK İLTER CANLI YAYINDA ÇİLEDEN ÇIKTI

Balçiçek İlter’le Olay Yeri Programı’na bağlanan Mahmut Ö.’nün yakınlarının söyledikleri stüdyodakilerin kanını dondurdu. Yayına bağlanan ve ismini vermeyen bir kişi “ İlknur, Mahmut’a yeşil ışık yakmıştır, yakmasaydı kaçırmazdı onu” dedi. Bu sözler üzerine canlı yayında bir anda ortam gerildi. Ekranların deneyimli ismi Balçiçek İlter, ismini vermek istemeyen kişiyle daha fazla konuşmak istemedi ve telefonun yayından alınmasını istedi.


En Çok Aranan Haberler