HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çarşaflı banka soyguncusu tutuklandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çarşaf giyerek bankayı soymaya çalışan 43 yaşındaki İsmail İpek tedavisinin tamamlanmasının ardından ambulansla adliyeye sevk edildi

Çarşaflı banka soyguncusu tutuklandı

13 Kasım tarihinde Gölcük Amiral Sağlam Caddesi'nde bir banka şubesine giren çarşaflı soyguncu elindeki tabanca ile tehditlerde bulunup, üzerinde bomba olduğunu söyleyerek banka çalışanlarını ve müşterileri rehin almıştı. 800 bin lira para isteyen soyguncu uzun süren pazarlıkların sonunda vurularak etkisiz hale getirilmişti.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan İsmail İpek'in vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarılırken, kafası ve vücudundaki 4 kurşun ise riskli olması nedeniyle çıkarılmadı.Hayatını bundan sonra vücudundaki kurşunlarla sürdürecek olan İsmail İpek, 5 Ocak'ta Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden mahkum koğuşu bulunan Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

İsmail İpek bugün öğleden sonra ambulansla Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi. Tekerlekli sandalye ile adliyeye götürülen İsmail İpek tutuklandı. Seka Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürülen İsmail İpek doktorun ambulansta yaptığı kontrolün ardından F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler