HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çarşaflı cinayet zanlısını kaşları ele verdi

Van'’ın Başkale ilçesinde 2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı, Şanlıurfa’da kadın kılığında yakalandı.

ŞANLIURFA (İHA) – Edinilen bilgiye göre geçen hafta Van’ın Başkale ilçesine bağlı Azıklı köyünde arazi kavgasından çıktığı iddia edilen olayda F.A. isimli şüpheli, İ.Ş. ve R.Ş.’yi öldürmüştü. Yaşanan cinayetin ardından kayıplara karışan F.A., İstanbul’a gitmek için gittiği Şanlıurfa’'da kadın kıyafetleriyle yakalandı.

Çarşaf giyen F.A.’nın dış görünüşünden şüphelenen terminal görevlisi, durumu müdürü ile paylaştı.Terminal müdürü ile görüşen görevli, güvenlik kamerasıyla şüpheli şahsı takibe aldı. Kameraları inceleyen görevliler, burada F.A.’nın kadın kılığında geldiği terminalde otobüslerin arkasında kıyafetini çıkarması üzerine harekete geçti. Terminal görevlileri, cinayet zanlısı şüpheliyi oturduğu bekleme salonunda yakaladı. Yakalanan F.A., daha sonra olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin şahısın GBT sorgusunda 5 Temmuz 2013 tarihinde Van Başkale’de 2 kişiyi öldürdüğü öğrendi. Şüpheli F.A., Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaydan sonra açıklama yapan Terminal Şube Müdürü Sedat Küçük, “Çarşaflar içinde terminale gelen zanlı, görevli personellerimizden birinin dikkatini çekmiş. Görevli, şahsın kaşlarının erkeğe benzediğini söyledi. Biz de kameralarla kendisini takip ettik ve kıyafetini çıkarması üzerine şahsı terminalde beklerken yakaladık. Polisi çağırdık. Şahsın 2 kişiyi öldüğü ortaya çıktı ve üzerinden kadın kimliği çıktı. Şahıs Şanlıurfa'’dan İstanbul’a gidecekti. Vatandaşlarımızın huzuru için her zaman dikkatli çalışıyoruz” dedi.

En Çok Aranan Haberler