HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çatıdan atlamak isteyen adam son anda kurtarıldı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 35 yaşındaki M.T.A, eşi tarafından terk edilince bir apartmanın 5'inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Çatıdan atlamak isteyen adam son anda kurtarıldı

Nusaybin'de oturan 35 yaşındaki M.T.A'nın (35), eşi çocuklarını yanına alıp evi terk etti. Henüz bilinmeyen nedenle terk edilen M.T.A., Selahaddin Eyyubi Mahallesi Sakarya Caddesindeki apartmanın çatısına çıkarak kendini aşağı atacağını söyledi. Bunun üzerine apartman sakinleri polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yere çadır açtı. Polis ekipleri de çatıya çıkarak M.T.A.'yı ikna etmeye çalıştı. İkna çalışmaları sırasında polis M.T.A'nın dalgınlığından faydalanarak kolundan tutu. M.T.A, binanın üst katında bir ayağını boşluğa attı, ancak polis son anda M.T.A.'yı kendilerine doğru çekerek düşmesini engelledi.

Meraklı vatandaş, intihar girişimi izlerken, M.T.A.'yı düşmekten son anda kurtaran polisi alkışladı. Kurtarıldıktan sonra bayılan M.T.A, sedye ile aşağıya indirilerek ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis intihar girişimi ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler