HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çekiçi daha çekici geldi

Başkent'te polisin "dur” ihtarına uymayan bir sürücü, otomobiliyle kaçmaya çalıştı. Yaşanan kovalamacanın ardından otomobil, polis ekipleri tarafından sıkıştırıldı.

Aracından çıkmak istemeyen sürücü ve yanındaki kadın, olay yerine gelen çekiciyle birlikte araçlarının içerisinde karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, 06 HA 998 plakalı aracın sürücüsü, Çankaya ilçesi'nde bulunan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'na (GMK)tersten girdi. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü, otomobiliyle kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü takibe aldı. Kaçan otomobilin sürücüsü ve polis ekipleri arasında uzun süren bir kovalamaca yaşandı. Dikimevi istikametinden, Mamak Natoyolu istikametine doğru kaçan sürücü, Natoyolu ile İmam Alim Sultan Caddesi'nin kesişiminde polis ekipleri tarafından sıkıştırıldı.

"OTOMOBİLDEN İNMEYİNCE, ÇEKİCİYLE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ”

Polis memurları, sürücü ve yanında bulunan kadından otomobilden inmelerini istedi. Otomobilde bulunan şahıslar, araçlarından inmemekte ısrar etti. Araçtan inmek istemeyen kadın yüzünü saklarken, erkek şahsın rahat tavırları dikkat çekti. Polis ekiplerinin şahısları otomobilden indirme çabaları sonuç vermeyince olay yerine çekici çağrıldı. Aracından çıkmak istemeyen sürücü ve yanında bulunan kadın, olay yerine gelen çekiciyle birlikte, otomobilin içinde oldukları halde karakola götürüldü. Şahısların, neden otomobilden inmek istemedikleri öğrenilemedi.

Daha sonra otomobil, polis ekipleri tarafından otoparka çekildi. Kaçan aracın sürücüsüne ise 4 bin 300 Lira para ceza uygulandığı öğrenildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler