HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çekirdek yüzünden 5 yıl 10 ay hapis yatacak

Kayseri’de çekirdeğinden bir avuç alan arkadaşı 19 yaşındaki Canberk Canpolat'ı göğsünden bıçaklamaktan tutuklu yargılanan aynı yaştaki Oğuzhan Kumsuz, 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çekirdek yüzünden 5 yıl 10 ay hapis yatacak

Olay, geçen sene 13 Ekim’de Talas İlçesi Mevlana Mahallesi Selçuklu Evi önünde meydana geldi. İddiaya göre Oğuzhan Kumsuz, arkadaşı Hasan D.’yi çekirdek alması için bakkala gönderdi. Hasan D. ile yolda karşılaşan Canberk Canpolat, çekirdekten bir avuç aldı. Bunu duyan Kumsuz, Canberk ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Oğuzhan Kumsuz, elindeki bıçakla Canberk Canpolat’ı göğsünden ve kalçasından bıçakladı. Ağır yaralanan genç sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Canberk 5 gün yoğun bakım ünitesinde kaldı. Olaydan sonra gözaltına alınan Oğuzhan Kumsuz, mahkemece tutuklandı.

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Kumsuz, ‘’Kavga esnasında benim üstüme yürüdüler. Ben kendimi savunmak için bıçağı salladım. Böyle bir olay olduğu için çok pişmanım. Tahliyemi talep ediyorum’’ dedi. Mahkeme heyeti Sanık Oğuzhan Kumsuz’a ‘Yaralama’ suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler