HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çelik yelekli çeteye şafak baskını

Adana'da eğlence yerleri ve bazı işyerlerini haraca bağlamak isteyen silahlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenleyen polis, çete elebaşının da aralarında bulunduğu 30 kişiyi gözaltına aldı

Çelik yelekli çeteye şafak baskını

Eğlence yerlerini, sahiplerini korkutmak amacıyla müşterilerin olduğu saatlerde silahla tarayan silahlı suç örgütünün, bu yolla çok sayıda işyerini haraca bağladığını belirleyen polis, çeteyi çökertmek için operasyon başlattı. Çete üyelerinin kaldığı önceden belirlenen 18 ayrı adrese, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Özel Harekat timleri ile birlikte baskın düzenledi. Operasyonda, suç örgütü üyesi 30 şüpheli gözaltına alındı.

Şafak vakti başlatılan operasyonda çete üyelerinin ev ve işyerlerine girdi. Ne olduğunu anlamayan suç örgütü üyeleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Şüphelilerin evleri didik didik arandı. Çete üyelerinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, Kalaşnikof marka otomatik tüfek, çok sayıda tabanca, bir balta, çelik yelek ile silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan çete üyelerinin İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir bar ve Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan Velican Taş'ın evinin kurşunlanması olayına karıştıkları belirlendi. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti, silahlı yağma, adam yaralama ve iş yeri kurşunlama suçlarından sorgusuna başlandı. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler