HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çenesinde tümör bulunan Yaşar'a kaymakamlık sahip çıktı

Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Yurttepe Mahallesi'nde yaşayan ve çenesinde tümör bulunan 7 yaşındaki Yaşar Örek için Kaymakamlık sahip çıktı. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, tüm masraflarını karşılayarak Yaşar Örek'i tedavi ettirdi. Çenesinde doğuştan tümör bulunan Yaşar Örek'in 4 çocuk annesi Saliha Örek'in Kaymakam Abdulselam Öztürk'ten yardım talebinde bulunduğu, eşinin cezaevinde olduğu için maddi imkanları bulunmadığı ortaya çıktı.

Van’ın Başkale İlçesi'ne bağlı Yurttepe Mahallesi'nde yaşayan ve çenesinde tümör bulunan 7 yaşındaki Yaşar Örek'e Kaymakamlık sahip çıktı. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, tüm masraflarını karşılayarak Yaşar Örek'i tedavi ettirdi.


Başkale'nin İran sınırında bulunan Yurttepe Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk annesi Saliha Örek, doğuştan çenesinde tümör bulunan oğlunun tedavisi için Kaymakam Abdulselam Öztürk'e gelerek yardım istedi. Eşinin cezaevinde bulunduğunu, maddi imkanlarını olmadığı için çocuğunu tedavi ettirmediğini anlatması üzerine Kaymakam Öztürk hemen harekete geçti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan 7 bin TL olan tüm masrafları karşılanarak minik Yaşar İstanbul'da tedavi edildi.

Oğlunun sağlığına kavuşmasından sonra Saliha Örek, Kaymakam Öztürk'ü ziyaret ederek teşekkür etti. Örek, "İlk tedaviye götürdüğümde çenesindeki tümöre 7 yaşına kadar dokunulmaması istenmişti. 7 yaşına geldikten sonra da imkanımız olmadığı için ameliyat ettiremedik. Ancak yetkililerin yardım etmesiyle çocuğum sağlığına kavuştu" dedi. (DHA)


En Çok Aranan Haberler