HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cep telefonu hırsızlığı iddiasıyla iki aile arasında kavga: 7 yaralı

Aksaray'da cep telefonu hırsızlığı nedeniyle komşu iki aile arasında taşlı sopalı kavgada, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

Cep telefonu hırsızlığı iddiasıyla iki aile arasında kavga: 7 yaralı

Olay, dün Yavuz Sultan Selim Mahallesinde komşu olan Doğan ve Kasımoğlu aileleri arasında meydana geldi. 30 yaşındaki İbrahim Doğan, iddiaya göre cep telefonunu çaldığı iddia ettiği 18 yaşındaki Cihan Kasımoğlu'na gidip telefonunu istedi.

İkili arasında çıkan tartışmaya yakınlarının da katılması üzerine tartışma, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

İki aile polisin yanında kavgasını sürdürmesi üzerine takviye olarak Çevik Kuvvet ekibi çağrıldı. Doğan ailesinden bir kişinin av tüfeğini alıp, Kasımoğlu ailesine saldırmak istemesi üzerine polis güçlükle engelledi. Polisin biber gazlı müdahalesiyle kavga güçlükle sona ererken kavgada yaralanan Mustafa Doğan (35), Ali Doğan (39), Ramazan Dogan (31) ve İbrahim Doğan ile Cihan Kasımoğlu, Arif Kasımoğlu (30) ve Servet Kasımoğlu (40) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler