HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cesedi bulunan gencin kimliği lastikli şalvarından saptandı

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde bulunan erkek cesedinin kimliği, üzerindeki yöresel kıyafet olan şalvarın, lastik bel kuşağından belirlendi.

Cesedi bulunan gencin kimliği lastikli şalvarından saptandı

(DHA)- Ailesi tarafından teşhis edilen 29 yaşındaki İsa Güvercin'in 10 gün önce evini terk ettiği anlaşıldı.

Seyhan Baraj Gölü'nün merkez Sarıçam İlçesi'nin Menekşe Mahallesi kıyılarında dün sabah dolaşan vatandaşlar, suda bir ceset görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen dalgıç polisler tarafından sudan çıkartılan cesedin 30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Üzerinden kimlik belgesi çıkmayan ve çürüme nedeniyle tanınmayacak halde olan ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada erkek cesedinin kime ait olduğunu belirlemek için çalışma yapan polis, üzerindeki yöresel kıyafet olan şalvarın bel kuşağının lastik olduğunu fark etti. Ayrıca Kayıp Şahıslar Büro Amirliği de kendilerine yapılan başvurularla cesedi karşılaştırdı. Lastikli şalvarı özellikle Kozan İlçesi yöresinde yaşayan vatandaşların giydiğini belirleyen polis, bu bölgeden yapılan kayıp başvurularını inceledi. 5 Ocak'ta Kozan İlçesi nüfusuna kayıtlı İsa Güvercin'in kayıp olduğu belirlenerek ailesi Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı. Aile, Adli Tıp Kurumu'nda baraj gölünde bulunan erkek cesedinin kayıp İsa Güvercin'e ait olduğunu teşhis etti. Boğularak öldüğü anlaşılan İsa Güvercin'in cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler