HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çete liderini sigara dumanı ele verdi

Adana’da bir çeteye şafak vakti düzenlenen operasyonda evinde yakalanan çete lideri, polisin elinden kaçıp damdan dama atlayarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Bir evin damına saklanan zanlı, içtiği sigaranın dumanından fark edilerek yakalandı. Adana’da düz kontak yaparak çaldıkları otomobilleri Suriye’ye götüren ve burada satan çeteye yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.

Biri Nevşehir Ürgüp’te olmak üzere 10 ayrı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyona Adana’dan 100 polis katıldı. Çete lideri olduğu iddia edilen Doğan Naynal, ekiplere elindeki bıçakla balkondan tehdit yağdırdı. Evinin kapısını açmayarak direnen Doğan Naynal, balkondan polis araçlarının üstüne plastik sandalye ve çiçek saksısı attı. Doğan Naynal, bir süre sonra emniyete gitmeye ikna oldu. Evin kapısından çıkarken polisin dalgınlığından yararlanan Naynal, dama çıkarak buradan yan evin çatısına atlayarak izini kaybettirdi. Şahısın kaçabileceği noktaları tutarak çember oluşturan polis, her evi didik didik aradı. Ekipler, bir evin damında arama yaptığı sırada yan evin damından sigara dumanları çıktığını fark etti. Evin damına çıkan ekipler, yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından şahsı yakalayarak emniyet müdürlüğüne götürdü. Operasyonda çete lideri ile birlikte 8 çete üyesi gözaltına alındı.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler