HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Uşak teşkilatı şehitler için karanfil bıraktı

CHP Uşak Teşkilatı İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'i makamında ziyaret ederek Atatürk anıtına karanfil bıraktı.

CHP Uşak teşkilatı şehitler için karanfil bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Dr. Ali Karaoba ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'i makamında ziyaret ederek Atatürk anıtına karanfil bıraktı.

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan, Uşak İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Nadi Sancar ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'i makamında ziyaret etti. Grup daha sonra 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda ki Atatürk Anıtı önündeki havuza karanfil bıraktı. Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından grup adına basın açıklaması yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, "Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyoruz. İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır. Bu bağlamda CHP olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, bir kez daha vurguluyoruz. Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğum sonsuz inançla aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler