HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li başkana suikast girişimi

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Göynük Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na silahlı saldırı.

CHP'li başkana suikast girişimi

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun evinin bahçesine gelen kar maskeli ve eldivenli bir kişi, Topaloğlu'na doğrulttuğu tabancayla ateş etmek istedi. Ancak tabancanın tutukluk yapması üzerine Topaloğlu'nun komşularının sandalye fırlattığı kişi olay yerinden kaçtı.

Dün akşam saat 22.00 sıralarında Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Yan komşusuna giderek birlikte maç izleyen Başkan Topaloğlu, evine dönmek için bahçeye indiği sırada kendi bahçesinde, yüzünde kar maskesi ve ellerinde eldiven bulunan bir kişinin kendisine tabanca doğrulttuğunu gördü.

Topaloğlu'nun “böyle şaka mı olur” dediği sırada tetiğe basan kişi, silahın tutukluk yapması üzerine bir kez daha tetiğe bastı. Silah bu defa da ateş almayınca Topaloğlu'nun yanındakiler çığlık atmaya başladı. O sırada olay yerinde bulunan Topaloğlu'nun bir komşusunun sandalye fırlattığı kişi olay yerinden koşarak uzaklaştı. Olaydan sonra Topaloğlu'nu ziyaret eden Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, ‘geçmiş olsun” dileklerini iletirken, jandarma ekipleri ise sabahın ilk ışıklarına kadar şüphelinin yakalanması için arama çalışmaları yaptı. Çalışmalar bugün de devam ediyor.

‘ŞAKA YAPIYOR SANDIM’

İlk önce bu kişinin kendisine şaka yaptığını düşündüğünü anlatan Başkan Necati Topaloğlu şunları söyledi: “İkinci defa tetiğe bastığında da bunun bir şaka olduğunu düşünerek, ‘Böyle şaka mı olur’ dedim. Hayretler içerisindeyim. Benim kimse ile bir düşmanlığım yok. Tehdit de edilmedim. Ben hemen hemen her akşam beldede yalnız dolaşırım. Hatta bir gün önce gece yarısı düğün salonunda bir nikah kıydıktan sonra eve yürüyerek yalnız döndüm. Neden ve kimin bunu yapmak istediğini anlayamadım.”

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler