HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çifte cinayet aydınlatıldı

BURSA (İHA) - Bursa'da, geçen hafta öldürülen Murat Demir ve Vedat Yıldırım'ın katil zanlısı oldukları ileri sürülen iki kişi polis tarafından yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sabıkalı Murat Demir (25) ile arkadaşı seyis Vedat Yıldırım'ın (28) Kemerçeşme Mahallesi'nde tabancayla öldürülmesi olayının aydınlatıldığı bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 el ateş edilerek öldürülen Demir ve Yıldırım'ın katil zanlılarının, kulüp işletmecisi Ayhan Sezer'in yeğenleri Taner Sezer (32 ile Uğur Sezer(26) olduğunu tespit etti. Takibe alınan zanlılar, olaydan üç gün sonra Ataevler Semti'nde, suç aleti iki adet ruhsatsız tabancayla yakalandı.

Bir mobilyacıda çalışan Uğur Sezer ile 2. el otomobil alım satımı yapan Taner Sezer'in cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi. Haklarındaki soruşturma devam eden Taner ve amcasının oğlu Uğur Sezer hakkında ek gözetim süresinin alındığı, şahısların yarın adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Öte yandan, 21 Ocak günü öldürülen Murat Demir'in, 1,5 ay önce Çırpan Mahallesi'ndeki evinden çıkarken öldürülen kulüp işletmecisi Ayhan Sezer olayıyla ilgili arandığı ifade edildi. 1.5 ay önceki cinayetle ilgili Erol Demir ise halen aranıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler