HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet anı güvenlik kamerasında

Başkent'te oto aksesuarları satan bir işyerinde meydana gelen cinayet güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Cinayet anı güvenlik kamerasında

Etimesgut'ta bulunan oto aksesuarı satan bir işyerinde meydana gelen olayda, işyeri sahibi Baysal Güven ile işten çıkardığı çalışanı Hasan Ç. arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından Hasan Ç. yanına arkadaşlarını da alarak tekrar eski işyerine geldi. Hasan Ç. ve arkadaşlarıyla işyeri sahibi Baysal Güven arasında tekrar kavga yaşandı. Baysal Güven'in bir çalışanı da gruba sopayla saldırarak patronu korumaya çalıştı.

[

](https://www.mynet.com/cinayet-ani-guvenlik-kamerasinda-2690471-myvideo)

Bunun üzerine Hasan Ç. yanında getirdiği tabanca ile Baysal Güven'e ve işyerine çalışanlarına ateş etti. Hasan Ç. 'nin tabancasından çıkan kurşunlarla vurulan Baysal Güven olay yerinede hayatını kaybederken çalışanlardan Ferhat Güven, Hakan Çakıl yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Hasan Ç.'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Ankara Emniyet müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda Hasan Ç.'nin Murat D. isimli bir sabıkalının evinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda Hasan Ç. evinde saklandığı Murat D., İsmail K. , Bayram K. ve Savaş K. isimli şüphelilerde gözaltına alındı. Polis sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler