HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet anı ortaya çıktı! Ablasının sevgilisini böyle öldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Tuzla mahallesinde, 19 yaşındaki Reyhan Gül Ç.'yi darp ettiği iddiasıyla ablasının birlikte yaşadığı 32 yaşındaki Harun Eryılmaz'ı bıçakla öldüren 16 yaşındaki D.Ç., “kasten öldürmek” suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Korkunç cinayet, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

Dün gece Tuzla Mahallesinde yaşanan olayda Harun Eryılmaz (32) ile birlikte yaşadığı Reyhan Gül Ç. (19) tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eryılmaz, Reyhan Gül Ç.'yi darp etmişti.

Kanlar içinde gördüğü ablasını darp eden Eryılmaz'ı bıçakla öldüren 16 yaşındaki D.Ç., firar ettikten bir süre sonra yakalanmıştı.

Cinayet zanlısı D.Ç., Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. D.Ç., çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürmek” suçlamasıyla tutuklanarak Seydikemer Eşen T Tipi Cezaevine gönderildi.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Dün gece yaşanan olayın, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı. Harun Eryılmaz ile D.Ç. arasında sokak ortasında yaşanan tartışma ve D.Ç.’nin Eryılmaz'ı bıçaklama anı da görüntülerde yer aldı.

İHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler