HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet işlediğine kimseyi inandıramadı

Tekirdağ’da polis merkezine giden 17 yaşındaki B.F., gece yarısı sahilde kendisini beline sarılarak taciz eden bir kişiyi başına taşla vurup öldürdükten sonra denize attığını söyledi.

Cinayet işlediğine kimseyi inandıramadı

İtirafın ardından polis ekiplerince başlatılan soruşturmada dalgıçlar saatlerce denizde arama yapmasına karşın ceset bulumadı. Emniyette yeniden ifadesi alınan gencin asılsız ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Çarşı Polis Merkezi’ne giden 17 yaşındaki B.F., dün gece yarısı sahildeki yat limanı civarında bir erkeğin arkasından beline sarılarak taciz ettiğini ve kendisinin de başına taşla vurarak öldürdükten sonra denize attığını iddia etti. Polis ekipleri itiraf üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Yat limanı civarında savcılık talimatıyla yer gösterme yapılırken, B.F. başından geçtiği önü sürülen olayı ayrıntılarıyla anlattı. Bunun üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Deniz Şubesi Sualtı grubu dalgıçları denizde arama yaptı. Ancak yat limanında ve denizde saatlerde süren inceleme ile aramalarda herhangi bir ize rastlanmadı.

SUÇ UYDURMAKTAN SORUŞTURMA AÇILDI

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde yeniden ifadesi alınan B.F., cinayet işlediğini ısrarla atmasına rağmen, anlattıklarını kanıtlayabilecek herhangi bir delil bulanamadı. İfadesinin ardından savcılığa sevk edilen B.F., ‘Asılsız suç uydurmaktan’ suçundan ifadesi alınarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler