HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet sanığı kadın: 'Beni öldür öyle git' dedi

Sevgilisini öldürmekle yargılanan 21 yaşındaki kadın korkunç olayı mahkemede anlattı.

Cinayet sanığı kadın: 'Beni öldür öyle git' dedi

Eskişehir'de birlikte yaşadığı 40 yaşındaki Adem Tutsak'ı tabancayla öldürmek suçundan yargılanmasına başlanan 21 yaşındaki bir çocuk annesi C.D., "Evli olduğu öğrendikten sonra ayrılmak istedim. Tabancayı çıkartarak zorla elime tutuşturdu 'Beni öldür öyle git' dedi, tabanca ateş aldı" dedi.

Olay geçen 9 Mart tarihinde 75'inci Yıl Mahallesi'ndeki EMKO Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Geri dönüşüm işiyle uğraşan Adem Tutsak, birlikte yaşadığı eşinden boşanmış olan bir çocuk annesi C.D. ile aralarında çıkan tartışma sonrasında tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan Tutsak kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Polis, C.D. ile olayın meydana geldiği işyerinin sahibi olan EyüpSabanlı'yı gözaltına aldı. C.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Eyüp Sabanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tutuklu sanık C.D. ile tutuksuz sanık Eyüp Sabanlı'nın yargılanmalarına 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmaya kucağında 2 yaşındaki oğluyla birlikte katılan ve adam öldürmek suçundan ömür boyu hapsi istenen C.D. suçsuz olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Ben hamileyken eşimden ayrıldım ve Adem Tutsak'la tanıştım. Birlikte yaşamaya başladık. Kendisinin bekar olduğunu biliyordum. Evli olduğunu öğrendikten sonra ayrılmak istedim. Anca o ayrılmak istemediğini söyledi. Tabanca çıkartarak zorla elime tutuşturdu. Tabanca ile oyun oynanmayacağını söyleyerek'Bırak elinden o tabancayı' dedim. Çenesinin altına tabancayı götürdü. Bu sırada tabancayı birlikte tutuyorduk. Ancak elim tetikte değildi. 'Beni öldür öyle git' dedi. Ya diğer karısını ya da beni seçmesini söyledim. Bana tekrar 'Ya beni öldürüp gideceksin ya da ben seni bırakmayacağım' dedi. Bu sırada tabanca ateş aldı. Ben suçsuzum. Tahliyemi istiyorum."

Tutuksuz sanık Eyüp Sabanlı da olayla hiçbir ilgisinin olmadığını söyleyerek beraatını istedi. Duruşmaya katılan Adem Tutsak'ın kardeşi Adil Tutsak ise 2 sanığın olayı birlikte gerçekleştirdiğini öne sürerek şahitlerinin olduğunu söyledi. Mahkeme C.D.'in tutukluluk halinin devamına karar vererek şahitlerin dinlenmesi için duruşmayı 15 Eylül'e erteledi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler