HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayet sanığı, öldürdüğü taksi şoförünü suçladı

Cinayet sanığı, öldürdüğü taksi şoförünü suçladı

İzmir'de, taksi şoförü 46 yaşındaki Sedat Ceylan'ı, eşi F.Ç. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla geçen 6 Eylül'de tek bıçak darbesiyle öldüren ve hakkında 'Kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan 32 yaşındaki Tuncay Ç. ilk kez hakim karşısına çıktı.

İzmir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Tuncay Ç., ölen taksi şoförü Sedat Ceylan'ın eşi Fatma Ceylan, kızı Aysel Ceylan ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada sanık Tuncay Ç. savunma yaptı. Bostanlı'daki bir işyerinde çalıştığını, işten çıktıktan sonra otobüsle saat 22.30 sıralarında Konak'a geldiğini belirten Tuncay Ç., eve gitmeden önce eşini arayıp ihtiyacının olup olmadığını sorduğunu, kızının midye istediğini, almak için yolun karşısına geçtiği sırada, daha önce eşi F.Ç. ile ilişkisini öğrendiği taksi şoförü Sedat Ceylan ile karşılaştığını anlattı. Ceylan'ın kendisini görünce başını sallayıp güldüğünü, bunun üzerine neden güldüğünü sorduğunda kendisine, "Karını da al gel daha iyi güleriz" dediğini ileri süren Tuncay Ç., daha sonra "Ne demek istiyorsun" diye sorduğu Ceylan'ın, kelebek diye bilinen bıçağı çektiğini, hatta bıçağı sallayınca kolu ve parmaklarından yaralandığını öne sürdü. Ölen Ceylan'ın bir süredir tehdit ettiği için, yanında taşıdığı bıçakla kendini korumaya çalıştığını ileri sürdü. Olayın ardından paniğe kapılıp eve gittiğini sözlerine ekleyen Tuncay Ç., eşi ve kızını kayınvalidesinin evine bıraktıktan sonra tekrar eve döndüğünü, bir gün sonra gelen polislere güçlük çıkartmadan teslim olduğunu suç aletini de verdiğini anlattı. Taksi şoförü Ceylan ile eşi F.Ç.'nin ilişkisini öğrendikten sonra, buna son vermelerini sağladığını, ancak Ceylan'ın telefonda ve işyerine gelip sürekli kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Duruşmada, ölen Sedat Ceylan'ın eşi Fatma Ceylan ile kızı Aysel Ceylan da dinlendi. 24 yıllık eşinden 4 çocuğu bulunduğunu belirten Fatma Ceylan, yaklaşık 4 yıldır, eşi ile F.Ç.'nin ilişkisi olduğunu dile getirdi. Bu birliktelik nedeniyle eşinden ayrı yaşadığını anlatan Fatma Ceylan, ilişkiyi eşinin ailesinin de bildiğini, hatta F.Ç. ile eşi Sedat Ceylan'ın, annesinin evinde vakit geçirdiklerini ifade etti. Aysel Ceylan da babasının F.Ç. ile olan ilişkisini bildiğini, ancak F.Ç.'nin kendisini bekar olarak tanıttığını söyledi. Anne ve kızı katil zanlısı Tuncay Ç.'den şikayetçi olduklarını bildirdi. Tanıkların da dinlendiği duruşma, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler