HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayetten 12 yıl sonra bakın neler yaşandı!

Sivas’ta 9 Ocak 2005 tarihinde 80’inci Yıl Bulvarı’ndaki bir parkta, 32 yaşındaki Sevda T.’nin bıçaklanarak öldürüldükten sonra parçalanmış cesedi bulundu. T.’nin bıçaklanarak öldürüldüğü, bacağının ise vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı tespit edildi. Cinayetin aydınlatılması için olaydan 12 yıl sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Sevda T.’nin katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi, çıkarıldı.

Cinayetten 12 yıl sonra bakın neler yaşandı!

Sivas’ta 9 Ocak 2005 tarihinde 80’inci Yıl Bulvarı’ndaki bir parkta, 32 yaşındaki Sevda T.’nin bıçaklanarak öldürüldükten sonra parçalanmış cesedi bulundu. T.’nin bıçaklanarak öldürüldüğü, bacağının ise vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı tespit edildi.

Sevda Toper cinayetinin aydınlatılması için olaydan 12 yıl sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Yapılan fiziki ve teknik takipler sonucu, olayın şüphelileri olduğu iddiasıyla kadının eşi Muhsin T., kayınvalidesi Fatma Ö., kayınbiraderleri Fazlı T. ve Sinan Ş. Sivas’ta, diğer kayınbiraderi Zekariye T. ise Antalya’da gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden eşi Muhsin T., kayınvalidesi Fatma Ö. ve kayınbiraderi Zekeriya T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer kayınbiraderleri Sinan Ş. ve Fazlı T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler