HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinayetten aranıyor

Göktuğ Demirarslan ile kız arkadaşı Elena Radchikova’nı öldürdüğü iddiasıyla baş şüpheli olarak Atalay Filiz aranıyor.

Cinayetten aranıyor

Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta fizik mühendisi olarak çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile kız arkadaşı Elena Radchikova’nı öldürdüğü iddiasıyla baş şüpheli olarak Atalay Filiz aranıyor. Baş şüphelinin ismine, fotoğraflarına ve soruşturmadaki bilinmeyenlere ulaşılırken, cinayetin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen şüpheli Filiz’e ise halen ulaşılamadı.

Filiz’in Yunanistan’a kaçarak sahte kimlikle hayatına devam ettiği iddialar arasında yer alırken Göktuğ’un ailesi, “Katilin 1 yıldır elini kolunu sallayarak gezmesi bizi rahatsız ediyor” dedi.

TÜBİTAK’ta fizik mühendisi olarak çalışan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın 24 yaşındaki oğlu Göktuğ Demirarslan ile 26 yaşındaki kız arkadaşı Elena Radchikova 16 Eylül 2013’te Ankara Eryaman Atakent Mahallesi Vadi Sitesi’ndeki evlerine gittikleri sırada pompalı tüfekle kafalarına ateş edilerek vahşice öldürüldü.

Cinayetin “profesyonel işi” olmadığı değerlendirildi. İp uçları, zanlının planlı kaçış ve güzergah kullanması, cinayetin planlı bir şekilde işlenmesi ve Demirarslan’ın aracına profesyonelce yerleştirilmiş takip düzeneği ise kafaları karıştırdı.

Çağdaş Ulus'un Vatan'daki haberine göre, özel ekip, katilin kimliğini tespit etti ancak katilin izine ve silahına aradan geçen süreye rağmen ulaşamadı. Katilin kimliğine ise Demirarslan ve kız arkadaşının sosyal medya hesapları, geçmiş döneme ait cep telefonu kayıtları, arkadaş ve iş çevrelerinin verdiği bilgiler ile ulaşıldı.

Baş şüpheli Filiz’in kullandığı iddia edilen bir araç Kütahya’da terk edilmiş olarak bulunurken zanlının cinayetten sonra kameralı yolları kullanmadığı, bilinçli ve programlı bir şekilde saklandığı tespit edildi. Bulunan aracın içerisinde ise saç boyası, makyaj malzemeleri bulundu. Ancak olayda kullanılan silaha ulaşılamadı. Hakkında kırmızı bülten çıkarılan Filiz’in Yunanistan’a kaçtığı önü sürülürken burada sahte kimlikle kendine yeni bir hayat kurduğu iddialar arasında.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler