HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çinli işadamını döverek gasp ettiler

Fatih'te Çinli bir işadamını döverek 261 bin TL'sini gasp eden iki zanlı yakalandı. İşadamının gasp anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, 19 Ocak 2016 tarihinde Fatih Aksaray'da meydana geldi. Tekstil işiyle uğraştığı belirtilen W.M isimli Doğu Türkistan uyruklu bir işadamı, siyah bir poşet içinde eşinin getirdiği 261 bin TL ile aracına binerken kendisini takip eden 2 şüphelinin saldırısına uğradı. Çin uyruklu işadamı uğradığı saldırıyla etkisiz hale gelirken, saldırganlar siyah bir poşet içinde bulunan 261 bin TL'yi alarak uzaklaştı.

GASP ANI KAMERADA

Yaşanan gasp anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıya görüntülerde, 2 şüpheli iş adamının aracının bulunduğu yere gelerek beklemeye başladığı bir süre sonra şüphelilerden birinin etrafı gözetlemek için diğer şüpheliden ayrıldığı görülüyor.

Elinde para bulunan poşetle aracına bineceği sırada Çinli işadamına bir şüpheli arkadan saldırıyor. Saldırının etkisiyle iş adamının bir anada yere yığıldığı kameralara yansıdığı görüntülere saldırganın iş adamını sürükleyerek aracın arka kısmına götürmesi yansıyor. İş adamı yerde baygın yatarken saldırgan araçtan poşet içinde bulunan 261 bin TL'yi aldıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor. Ardından diğer şüphelinin de olay yerinden kaçarak uzaklaştığı görülüyor.

İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yaşanan gasp olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri olay yerinde bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri Çin uyruklu A.M ve Kırgızistan uyruklu R.Z isimli 2 şüpheliyi tespit ederek, çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından 2 şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler