HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinnet getiren emekli albay eşini öldürüp intihar etti

Selahattin Gökhan, bilinmeyen nedenle cinnet getirip 4 ay önce evlendiği eşi 52 yaşındaki Aynur Gökhan'ı beylik tabancasıyla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Cinnet getiren emekli albay eşini öldürüp intihar etti

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde oturan emekli albay 62 yaşındaki Selahattin Gökhan, bilinmeyen nedenle cinnet getirip 4 ay önce evlendiği eşi 52 yaşındaki Aynur Gökhan'ı beylik tabancasıyla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Bir ay önce annesi vefat eden Selahattin Gökhan'ın psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptıktan sonra albay rütbesindeyken emekli olanSelahattin Gökhan, Kuşadası'nın Güzelçamlı Mahallesi'nde oturan annesinin yanına taşındı. Yaklaşık 2 yıl önce 2 çocuğunun annesi eşinden boşanan Gökhan, Aynur Gökhan ile 4 ay önce dünya evine girdi. Bir ay önce annesini yitiren emekli albay Selahattin Gökhan iddiaya göre bunalıma girdi. Psikolojik sorunları olduğu ve eşiyle sık sık tartıştığı ifade edilen Selahattin Gökhan, dün saat 11.00'de, cinnet getirdi. Tartıştığı eşine beylik tabancasıyla 9 el ateş ederek öldüren Gökhan, ardından başına dayadığı tabancanın tetiğini çekti.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine gelen jandarma, Selahattin Gökhan ile eşi Aynur Gökhan'ın kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı. Selahattin Gökhan'ın başında ayrıca kurşun sıyrığı olduğu, ikinci denemesinde intihar ettiği değerlendirildi.

VASİYETİ ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLMEK

İntihar öncesi bıraktığı notta, eşiyle birlikte bir ay önce ölen annesinin yanına Güzelçamlı Mezarlığı'na gömülmeyi vasiyet ettiği belirtildi. Aynur Gökhan'ın İstanbul'daki yakınları, cenazenin Güzelçamlı'da toprağa verilmesine karşı çıkarak İstanbul'a götürdü.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Emekli albay Selahattin Gökhan için Güzelçamlı Hacı İbrahim Pehlivan Camii'nde askeri tören düzenlendi. Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aydın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkan yardımcısı Tufan Asrav ile üst düzey komutanların törene katıldı.

Albay Gökhan'ın tabutu, Türk bayrağına sarıldı. Bir bölük askerin arkasında taşınan cenazeye Jandarma Genel komutanı Galip Mendi de çelenk gönderdi.

ÇOCUKLARI TABUTA SARILIP AĞLADI

Selahattin Gökhan'ın ilk eşinden olan oğlu öğretim görevlisi Nebi Gökhan ile kızı Münire Gökhan, babalarının tabutuna sarılarak uzun süre ağladı. Taziyeleri kabul eden çocukları, babaları toprağa verilinceye kadar sürekli tabutun yanında yer aldı.

Komşuları emekli albay Selahattin Gökhan'ın, annesinin ölümünden sonra psikolojik sıkıntılar yaşadığını, eşiyle sık sık tartıştığını söyledi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler