HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinsel ilişki vaadiyle gasp tuzağı

Adana’da cinsel ilişki için anlaştıkları çiftçi Aytekin S.’yi bıçaklayıp, cebindeki 3.500 lirayı gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan Neslihan B., Hakan P. ve Okan Ö. tutuklandı.

Cinsel ilişki vaadiyle gasp tuzağı
Merkez Seyhan İlçesi Galleria İş Merkezi’nde geçen 24 Aralık’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre çiftçi Aytekin S., Atatürk Caddesi üzerindeki bir barda tanıştığı Neslihan B. ile 50 lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. İkili, bardan yanlarında Neslihan B.’nin arkadaşları Hakan P., kadın kıyafeti giymiş Okan Ö. ile ayrılıp, otomobille Seyhan nehri kıyısındaki iş merkezine gitti.
Neslihan B. fuhuş yapmaya hazırlanırken Aytekin S.’nin cebinde deste halindeki paraları görüp, yanındakileri uyardı. Bir anda cebindeki bıçağı çeken Hakan P., saldırıp Aytekin S.’yi yüzünden, kolundan ve sırtından bıçakladı. Aytekin S. kanlar içinde kalırken, 3 şüpheli 3 bin 500 lira parayı alıp, kaçtı. Aytekin S., çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
**GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ**
Olayın ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, barın bulunduğu Atatürk Caddesi ile iş merkezi arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik güzergahtaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceledi. Fuhuş yapmak amacıyla olayın yaşandığı çevrede gezen Neslihan B. ile arkadaşı Hakan P.’yi teşhis etti. Soruşturmayı derinleştiren polisler Neslihan B., Hakan P. ve Okan Ö.’yü yakalayıp, gözaltına aldı. Hastanede tedavisi süren Aytekin S., ambulansla Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Aytekin S., şüphelileri teşhis etti. Yapılan sorgulamada da Neslihan B. suçlarını itiraf etti. Sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.
DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler