HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinsel istismar sanığına 34 yıl hapis istemi

15 yaşındaki M.K. adlı kıza karşı, 'cinsel istismar', 'basit yaralama', 'gasp', 'şantaj', 'zorla alıkoyma' suçlarından 34 yıl hapsi istenen 23 yaşındaki Ahmet A.'nın tutuklu yargılanmasına başlandı

Cinsel istismar sanığına 34 yıl hapis istemi

Bolu'da 15 yaşındaki M.K. adlı kıza karşı, 'cinsel istismar', 'basit yaralama', 'gasp', 'şantaj', 'zorla alıkoyma' suçlarından 34 yıl hapsi istenen 23 yaşındaki Ahmet A.'nın tutuklu yargılanmasına başlandı.

Ahmet A., iddiaya göre 2014 yılı başından itibaren arkadaş olduğu lise öğrencisi M.K. ile iki kez cinsel ilişkiye girdi. M.K., bu sürede zaman zaman kendisini tehdit ederek para isteyen, döven ve son olarak kıskançlık yüzünden cep telefonuna el koyan Ahmet A.'yı polise şikayet etti. Ahmet A., 'basit yaralama', 'gasp', 'şantaj', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'zorla alıkoyma' suçlarından 34 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada M.K. ile annesi de hazır bulundu. Sanık savunmasında, M.K. ile 1.5 yıldır sevgili olduklarını ve iki kez cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Zorla ilişki olmadığını ileri süren Ahmet A., şöyle dedi:

"Cinsel ilişki karşı tarafın rızasıyla oldu. Kıskandığım için cep telefonunu aldım. İşsiz kaldıktan sonra memleketime gidecektim. Paraya ihtiyacım vardı. Annesinin bileziklerini getirdi. Bilezikleri beraber sattık. Ben bileziklerin parasını geri ödeyecektim. Babası ilişkimize razıydı. Ama annesi benimle görüşmesini istemiyordu. Cinsel ilişki esnasında ben hiç video çekmedim. Kendi telefonuyla kendisi videoya çekti, daha sonra da sildi. Kendisini zorla alıkoyma ve darp etme gibi şeyler de yapmadım. Ben çok seviyordum. Ciddi düşünüyordum."

E.K. ise sanığın kızını kandırdığını ileri sürerek, "Ben kızımın görüşmesini istemiyordum. Kızım benden gizli olarak görüşüyormuş. Kızımı kandırarak cinsel ilişkiye girmiş. Kızımı kandırıp altınlarımı alıp satmışlar. En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler