HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cinsel istismar ve gasp sanığına 13 yıl hapis

21 yaşındaki P.F., adlı genç kızı kaçırıp zorla ilişkiye girmek istediği ve cep telefonunu aldığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Kudret K., 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cinsel istismar ve gasp sanığına 13 yıl hapis

Samsun'da cezaevinden çıktıktan sonra 21 yaşındaki P.F., adlı genç kızı kaçırıp zorla ilişkiye girmek istediği ve cep telefonunu aldığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Kudret K., 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan cezaevinden çıkan Kudret K., geçen yıl Mart ayında kiraladığı otomobil ile gezerken İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde daha önceden tanıdığı P.F.'yi gördü. Genç kıza birlikte gezme teklifinde bulunan Kudret K., reddedilince P.F.'yi zorla otomobiline bindirdi. Daha sonra da Canik İlçesi Toptepe Mevkii'nde ıssız bir yere götürdü. Burada genç kızı zorla öperek elbiselerini çıkarmaya çalıştı. Ancak genç kızın direnmesi üzerine vazgeçerek P.F.'nin cep telefonunu alıp evine yakın bir yerde bıraktı. P.F.'nin şikayeti üzerine yağma, hürriyetten yoksun bırakma ve cinsel istismar suçlarından tutuklanan Kudret K. Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim önüne çıktı. Kendisine iftira atıldığını ileri süren Kudret K., "Bu olaydan yaklaşık 4 ay önce cezaevinden çıktım. P.F.'nin ailesini tanırım. Aramızda abi kardeş ilişkisi vardır. Kendisine cinsel amaçlı bir şey yapmadım. Cep telefonunu da almadım" dedi. Duruşmaya katılmayan genç kızın şikayetten vazgeçtiği belirtildi. Bunun üzerine mahkeme heyeti, P.F.'nin şikayetten vazgeçmesi üzerine sanık hakkında cinsel istismar suçundan açılan davanın düşürülmesine karar verirken, Kudret K.'yı yağma ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından toplam 13 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler