HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çıplak saldırganı elbisedeki kimlik ele verdi

İstanbul Avcılar'da, daha önceden tanıdığı 2 kadınla birlikte olan bir kişi, ilişki karşılığında para vermek istemeyince kadınlarla kavga etti.

Çıplak saldırganı elbisedeki kimlik ele verdi

Kadınların üzerine kaynar su döktüğü kişi, evde bulduğu bıçakla 2 kadını da yaraladı. Olaydan sonra çıplak şekilde kaçtığı öğrenilen şüpheli, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAR SU DÖKTÜLER

Avcılar Merkez Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen ilginç olayda, Ali K. adlı kişi, daha önceden tanıdığı ve birlikte olduğu G.P. (22) ile M.P.’nin (37) evine gitti. İddiaya göre, Ali K., evde kadınlardan biriyle ilişkiye girdikten sonra, para vermek istemedi. Bunun üzerine kadınlar ile Ali K. arasında tartışma başladı. Kavgaya dönüşen olay sırasında, kadınlar çıplak haldeki Ali K.’nın üzerine kaynar su döktü. Bunun üzerine, evde bulduğu bıçağı kapan Ali K., 2 kadını yaraladı. Zanlı, olaydan sonra çıplak şekilde kendini evden dışarıya atarak kaçtı. Olayın ihbar edilmesi üzerine, polis ekipleri, kaçarken evde bıraktığı elbise ve kimliklerinden yola çıkarak zanlının ismini tespit etti. Ali K. kısa süre içinde gözaltına alındı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler