HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre'de eve el bombası atıldı

Cizre'de kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan el bombasının bir evin penceresine isabet ederek büyük bir gürültü patladı. Patlamada ölen ve yaralanan olmazken evde maddi hasar oluştu.

Cizre'de eve el bombası atıldı

Cizre'de Kale Mahallesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan el bombasının bir evin penceresinden içeri düşüp patlaması sonucu mahallede büyük bir panik yaşanırken,şans eseri evin boş olmasından dolayı ölen ve yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre Kale Mahallesi Şen Sokak'ta bulunan Adliye Lojmanları yakınında bulunan Emin İ.'ye ait 3 katlı evin birinci katında bulunan bir pencereden kimliği belirsiz kişilerin atmış olduğu el bombası büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın etkisi mahallede büyük bir panik yaşandı. Yaşanan olayda şans eseri evde kimse bulunmazken, olayda ölen ve yaralanan olmadı. Patlamanın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından polis evin içerisinde ve çevresinde geniş çaplı bir inceleme yaptı. Yaşanan olaydan sonra Adliye Binası ve Adliye Lojmanları önünde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler