HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre'de molotoflu saldırı

Cizre'de yüzleri maskeli 50 kişilik bir gurup Yafes Caddesinde bulunan bir işyerine Molotof kokteylleri ile saldırdı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapmak isteyen yüzleri maskeli bir grup gösterici bir iş yerine Molotof Kokteylleri ile saldırdı. Polis göstericilere tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ederek dağıtmaya çalıştı.

Cizre'de yüzleri maskeli 50 kişilik bir gurup Yafes Caddesinde bulunan bir işyerine Molotof kokteylleri ile saldırdı. Göstericilerin atmış olduğu Molotof Kokteyllerinin isabet ettiği iş yerinde yangın çıktı. Vatandaşlar durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayın duyulmasının ardından olay yerine Toplumsal olaylara Müdahale aracı ve polis zırhlı araçları sevk edilirken kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri iş yerinde çıkan yangına müdahale etti.

Polisin müdahalesi ile göstericiler ara sokaklara kaçarken, itfaiye ekipleri ise iş yerinde çıkan yangını kısa sürede söndürüp kontrol altına aldı. Yaşanan olayın ardından Polis zırhlı araçlarla olası bir olaya karşı beklemeye başladı. Polisin güvenlik önlemi almasının ardından Olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde incelemelerde bulunup delil topladı.

Polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatırken, Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler